Not known Details About عوارض رژیم کتوژنیک

برنامه غذایی رژیم کتوژنیک برای بهبود برخی از بیماری‌های مزمن مانند سرطان و صرع بسیار مفید و کارآمد است.  بیماری آلزایمر

رژیم کتوژنیک یا رژیم کتو در ابتدا رژیمی درمانی برای برخی بیماری‌ها مانند صرع بود که به دلیل مزایای گسترد‌ه‌اش، امروزه به عنوان برنامه غذایی کاهش وزن سریع به کار می‌رود.

رژیم کتوژنیک داستان متفاوتی نسبت به دیگر رژیم‌ها دارد. رژیم کتوژنیک با نام‌های رژیم کتو و کیتو هم شناخته می‌شود.

مصرف سبزیجات و میوه‌های بیشتر می‌تواند نشانگرهای التهابی را در بدن کاهش دهد و کاهش التهاب، کلیدی برای کاهش خطر بیماری است.

در این رژیم کیتو ۳۰ درصد از کالری‌های دریافتی را کربوهیدرات تشکیل داده و در عین حال ۴۰ درصد چربی و ۳۰ درصد پروتئین دارد.

رژیم غذایی کتوژنیک سبب کاهش سطح انسولین (به علت کاهش مصرف کربوهیدرات و در نتیجه کاهش سطح قند خون) در بدن می‌شود؛ بنابراین نقش مهمی در درمان این بیماری دارد.

رژیم کتوژنیک می‌تواند علائم بیماری آلزایمر را کاهش دهد و روند پیشرفت این بیماری را آهسته کند.

بله. مصرف خامه پرچرب، ماست پرچرب به ویژه ماست یونانی و پنیر پرچرب در رژیم کتو مجاز است، اما به اندازه‌ای که برای شما تعیین شده است.

مهم‌ترین ویژگی دیابت، تغییر در متابولیسم بدن، افزایش قند خون و عملکرد نامناسب انسولین است.

بیشتر چربی‌ های غیراشباع سالم در این برنامه غذایی مجاز هستند؛ مانند:

بااین‌حال، تاکنون تنها رژیم‌های کتوژنیک استاندارد و با پروتئین بالا به‌طور گسترده مورد مطالعه قرار گرفته‌اند. رژیم‌های کتوژنیک چرخه‌ای یا هدفمند روش‌های پیشرفته‌تری هستند و عمدتاً توسط بدنسازان یا ورزشکاران از آنها استفاده می‌شود.

هنگامی که رژیم کتو را شروع می‌کنید، برای جلوگیری از این امر حتما آب زیادی بنوشید.

بهتر است رژیم غذایی خود را بیشتر بر اساس غذاهای کامل و تک ماده‌ای قرار دهید. آووکادو جزو معدود میوه‌های مجاز در رژیم کتوژنیک است.

در صورتی که قصد لاغری سریع با رژیم کتو را دارید باید حتما قبل از شروع رژیم تحت نظر یک پزشک تغذیه آزمایش دهید؛ در جوش زدن در رژیم کتوژنیک صورت عدم ابتلا به بیماری های قلبی، چربی بالا و … می توانید در دوره زمانی کوتاه از آن استفاده کنید. این رژیم چگونه شما را لاغر می کند؟

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *